תפריט
בליקר בייקרי בית שמש – מודיעין | כשר למהדרין בד“צ בית יוסף
על השולחן לחם הבית בתוספת סלסה חמאה וטחינה, קנקנים של תפוזים, לימונדה ומים..
אומלט מכל הסוגים
(מקושקשת, חביתה, עין עם כל התוספות)
10 סוגי מטבלים
לחמים
שקשוקות הבית ושקשוקות במילוי גבינות
מאפים מלוחים
סלט ישראלי וסלט עלים
שתייה חמה לכל סועד
פנקייקים
בקבוק 330 מ“ל זכוכית- 9 שקלים
קרלסברג מהחבית- 10\15 שקלים
בקבוק יין אדום\לבן- 80 שקלים
ניתן להזמין עוגות קונדיטורייה
מחיר: 135 לסועד כולל מע“מ | לא כולל שרות 12%
אופציות לעיצוב נא לפנות לניסים:
054-2067605
אזור פרטי עם מקרן מסך ומיזוג אוויר
קפה של פעם | 21
קפוצ'ינו עם המון קצפת וקקאו
קפה שוקולד | 29
קפוצ'ינו עם פרליני שוקולד חלב
קפה קרמל | 29
קפוצ'ינו וקרם קרמל, קצפת ושברי בוטנים
שוקו פרלינים | 19
שוקו במבה | 23
שוקו מקסיקני | 21
שוקו מרשמלו ושוקולד צ'יפס | 23
שוקו קינדר למבוגרים בלבד | 23
סחלב | 21
עם אגוזים, קוקוס וקינמון
בפרדס | 17
פלחי תפוז, לימון, ג'ינג'ר, נענע ומקל קינמון
חליטות תה | 16
לימונית ולואיזה, ארל גריי, פירות אדומים
סיידר תפוחים חם | 17
סיידר תפוחים ויין אדום | 21
סיידר קרנבריז ואפרול | 24
סנגרייה חמה | 26
הכוכב האדום | 29
סורבה תות, פירות יער, פטל אדום, נענע ותמר
טנריף | 29
סורבה מנגו ופסיפלורה
לימונענע גרוס | 19
מילקשייק קוקיז | 32
גלידת וניל עוגיות, שוקולד נוטלה וקצפת
מילקשייק טריקולד | 29
גלידת שוקולד, שוקולד נוטלה, שוקולד לבן, אגוזי לוז וקצפת
גרניטה קפה וקרמל | 23
גרניטה קפה | 19
מילקשייק קוקיז | 32
גלידת וניל עוגיות, קרם נוצ'ולה, עוגיות אוראו וקצפת
בננה ספליט | 32
גלידת וניל, בננה, קרם נוצ'ולה
מילקשייק מוקה | 32
גלידת שוקולד ווניל, אספרסו, קרם נוצ'ולה, גליליות וקצפת
מילקשייק טריקולד | 32
גלידת שוקולד, קרם נוצ'ולה, קרם ביאנקה, אגוזי לוז וקצפת
מילקשייק וניל קרמל | 32
גלידת וניל, פקאן, קרם קרמל, שוקולד וקצפת
יוגה | 31
שייק תמר, אגוזים, טחינה גולמית, קינמון וצימוקים
שוויצרי | 31
שייק בננה, תמר, תות, סילאן וצימוקים
סנרייז | 31
מנגו, בננה, מלון, נענע
מידנייט | 31
פטל שחור, בננה, תמר ופקאן
בליני | 34
סורבה, נקטרינה, אפרסק, נענע, יין לבן/רום
סנגריה קרה | 34
עם פירות וקינמון
מוקה קר | 21
קפה עם גלידת וניל
קפה קר ואגוזי לוז | 18
גרניטה קפה | 19
גרניטה קפה ופקאן | 23
גרניטה קפה עם גלידה וקצפת | 26
וניל / שוקולד
כל הזכויות שמורות לבליקר בייקרי